Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΣημαντική διάκριση για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, καθώς μετά από πρωτοβουλία του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Προέδρου του κυρίου ΜΑΡΩΝΙΤΗ Ιωάννη, τιμήθηκε για την έμπρακτη στήριξη της,  στις κοινωνικές δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε., Α/Α΄ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος, εκπροσώπησε το Δ.Σ. και παρέλαβε την τιμητική βράβευση. Στην τοποθέτηση του δήλωσε τη δέσμευση της Αθλήτικης Ένωσης για τη συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και της έμπρακτης στήριξής της στικοινωνικές δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Η  Διευθύντρια Πολιτισμού του Ομίλου,  κυρία ΠΑΡΑΣΧΟΥ Γεωργία, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ελληνική Αστυνομία δείχνει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού είναι έμπρακτα δίπλα στους πολίτες αλλά παράλληλα προασπίζει και τις αξίες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θεωρώ ότι η σημερινή βράβευση δεν είναι τίποτα περισσότερα από μία έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς αυτής».