Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΣυνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμο συνάντησαν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας κος Ρήγας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ από κοινού με τον υπεύθυνο της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΔΙ/ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Νικόλαο ΜΑΚΡΗ και αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας, στις 19/04/2018 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Μακαριώτατος ενημερώθηκε εκτενώς για τις δραστηριότητες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές .

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν και αμοιβαία συμφωνήθηκαν τρόποι στήριξης του κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου της Εκκλησίας μέσω της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΔΙ/ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέσα από το έργο μας στηρίζουμε προσπάθειες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.