Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία Συνδέσεις1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών – Πυροσβεστών στο Χ.Κ. Παρνασσού στις 27-28/02/2019.

Φέτος η Χιονοδρομία συμπληρώνει 30 χρόνια δράσης και η Ένωση μας θα το γιορτάσει μαζί με τους χιονοδρόμους Πυροσβέστες, στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών – Πυροσβεστών στο Χ.Κ. Παρνασσου στις 27-28/02/2019.

Στον αγώνα θα συναγωνισθούν σε κοινές κατηγορίες οι Έλληνες Αστυνομικοί και Πυροσβέστες. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:
  1. Kατάβαση ανδρών,
  2. Χιονοσανίδα - Snowboard,
  3. Κατάβαση γυναικών,
  4. Κατάβαση παλαιμάχων.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στον σύνδεσμο, το αργότερο μέχρι και της 12-02-2019.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 27/02/2019 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα (θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.
Το εν θέματι πρωτάθλημα έχει αναρτηθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής ιδιαίτερα ως προς την χρήση του κράνους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Για πρώτη φορά έχει ληφθεί μέριμνα ώστε τα παιδία των συναδέρφων που θα αγωνιστούν, να παρακολουθήσουν μαθήματα χιονοδρομίας όσο αυτοί αγωνίζονται.
Σε μελλοντική ανακοίνωση μας θα σας γνωρίσουμε και σχετικές προσφορές για την διαμονή των συμμετεχόντων.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.