Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία Συνδέσεις7o Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανδρών Γυναικών Balatonboglar Ουγγαρίας 05/12 Ιουνίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Balatonboglar της Ουγγαρίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αντισφαίρισης  Αστυνομικών το οποίο διοργάνωσε η Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (U.S.P.E.) κατά το χρονικό διάστημα 05-12/06/2011.
Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης απαρτίζοταν από τους κάτωθι αστυνομικούς-αθλητές :

1.    Αρχ/κας Κοτρώτσου Βασιλική του Α.Τ. Ναυπάκτου
2.    Αρχ/κας Τσελεκίδης Νικόλαος του Τ.Α. Κιλκίς
3.    Αρχ/κας Παπαναστασίου Γεώργιος του Δ.Α.Α/Υ.Κ.Α./Τ.Ε.Ε.Μ.
4.    Υπ/κας Βασιλειάδης Αναστάσιος του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής
5.    Αστ/κας Κοιβέρογλου Παναγιώτης του Τ.Δ.Λ. Καβάλας
6.    Αστ/κας Μιχαλέας Λάζαρος του Τ.Δ.Λ. Ελασσόνας

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν (64) άνδρες αθλητές και (26) γυναίκες αθλήτριες από (17) δεκαεπτά χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Τουρκία, Σλοβακία, Ρωσσία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Μονακό, Ιταλία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία και Ελλάς). Αξίζει να σημειωθεί πως η χώρα μας για πρώτη φορά συμμετείχε με την αντιπροσωπευτική της ομάδα σε  πρωτάθλημα πανευρωπαϊκού επιπέδου αποκομίζοντας ευμενή σχόλια από αστυνομικούς των υπολοίπων Ευρωπαικών Αστυνομιών, τόσο για το αγωνιστικό της επίπεδο όσο και την άρτια παράσταση και εμφάνισή της στους χώρους των εγκαταστάσεων.
Κατά την διάρκεια των αγώνων παρευρέθει ο Υπουργός Εσωτερικών της Ουγγαρίας Kος Sandor Pinter Dr. και ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Jozsef Hatala Dr. οι οποίοι χαιρέτησαν τους συμμετέχοντες αθλητές από όλες τις χώρες καθώς την Ελληνική αποστολή συζητώντας με ιδιαίτερη θέρμη ανταλάσσωντας αναμνηστικά δώρα.
Τα αποτελέσματα των αγώνων εμφαίνονται αναλυτικά στις επισυναπτόμενες καταστάσεις.
Την αποστολή συνόδευσαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αρχ/κας Ουσταμπασίδης Ρήγας του Α.Τ. Ψυχικού και ο Υ/Β (ε.α) Ντζούφρας Γεώργιος οι οποίοι με την βοήθεια των αθλητών της ομάδας συνέβαλλαν τα μέγιστα με τις προσπάθειες τους για την αξιόλογη παρουσία της ομάδας στους αγώνες.