Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία Συνδέσεις3ο Τουρνουά Πετοσφαίρισης Αστυνομικών στην άμμο

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 3ο Τουρνουά Πετοσφαίρισης Αστυνομικών στην άμμο το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 , το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία Οφρυνίου του Νομού Καβάλας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «beach bar pirates» .

Οι συμμετέχοντες αθλητές , καθώς και οι θεατές απόλαυσαν έναν υγιή και υψηλό ανταγωνισμό με περίσσιο πάθος . Στο εν θέματι τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα (10) αθλητές – αστυνομικοί στην κατηγορία των  Ανδρών .

Η κατάταξη των αγωνιζόμενων ζευγαριών ανά κατηγορία έχει ως εξής :
Κατηγορία Ανδρών
1η θέση :
Aρχ. ΜΟΚΑΛΗΣ Ιωάννης
Αστυφ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

2η θέση
Aρχ. ΤΕΜΕΛΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος
Αρχ. ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ Χρήστος

3η θέση
Υπαρχ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Διονύσιος
Υπαρχ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Παύλος

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό .

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος , αφού ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «beach bar pirates» για τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων , τους διαιτητές και τους αγωνιζόμενους αθλητές και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του Τουρνουά , ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι .

Φωτογραφίες της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε εδώ .