Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΕορτή του Προστάτη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αγίου Νέστωρ.

Γνωρίζεται ότι, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στον κεντρικό ναό της Ελληνικής Αστυνομίας, Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της Πρώην Σχολής Αξιωματικών, παρουσία του Προεδρείου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Θρησκευτικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Νεκτάριο ΚΙΟΥΛΟ, ανήμερα του εορτασμού του Προστάτη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αγίου Νέστωρ.

Μετά την τέλεση της αρτοκλασίας ο Πρόεδρος της Ένωσής μας Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ προσέφερε εικόνα του Αγίου Νέστωρα στο Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Νεκτάριο ΚΙΟΥΛΟ για να τοποθετεί στον Ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στην Υπηρεσία Θρησκευτικού στην οποία κοινοποιείται το παρόν.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.