Αρχική Ιστορικό Δ.Σ. Νέα Αθλήματα Φωτογραφίες Video Διεθνείς συμμετοχές Χρήσιμες φόρμες Επικοινωνία ΣυνδέσειςΟλοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8χ8 !

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8Χ8 αστυνομικων υπηρεσιών Ν. Αττικής, περιόδου 2013, ύστερα από έντεκα αγωνιστικές γεμάτες με πλούσιο θέαμα, γκολ, ανατροπές αποτελεσμάτων αλλά και πολλές εκπλήξεις από πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες.

Από τις συνολικά σαράντα τρεις ομάδες που συμμετέχουν προκρίθηκαν από κάθε όμιλο οι τέσσερις πρώτες οι οποίες θα διασταυρωθουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες για να προκριθούν στην φάση των οκτώ.

Οι ανωτέρω αγώνες θα διεξαχθούν σε διπλά παιχνίδια. ( Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι ).

Ταυτόχρονα οι υπόλοιπες ομάδες ( θέσεις 5-12 ) θα αγωνιστούν στον θεσμό του Κυπέλλου σε αγώνες νοκ αουτ. ( Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθεί η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι ).

Οι υπεύθυνοι όλων των ομάδων καλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους των γηπεδων μέλη της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης προκειμένου να ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και ώρα διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας τους.


Επανέναρξη του Πρωταθλήματος  Δευτέρα 02/09/2013.