Έναρξη και συγκέντρωση ομάδων ποδοσφαίρου 8Χ8!

Γνωρίζεται ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 6ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής για την αγωνιστική περίοδο 2015.

Επισημαίνεται ότι το εν θέματι πρωτάθλημα θα διεξάγεται κατά τον εκτός υπηρεσίας χρόνο όλων των συμμετεχόντων.

Πληροφορούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας ότι, την Παρασκευή 29/05/2015  και ώρα 19:15 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου ) θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή ενημέρωση σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος και κατόπιν θα λάβει χώρα η κατανομή των ομάδων στους ομίλους.

Άπαντες οι υπεύθυνοι των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να παρευρεθούν στην ανωτέρω συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν στην οργανωτική επιτροπή οποιαδήποτε  ερώτηση που αφορά λεπτομέρειες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Η έναρξη πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεδομένης της μη μόνιμης επάνδρωσης της γραμματείας της Αθλητικής Ένωσης για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους κ.κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη  6932130000 και  ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνο 6947028574.

Scroll to Top