Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας, προγραμματίζει να διοργανώσει τον αναφερόμενο στο θέμα αγώνα, την 18 και 19/03/2014 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Ν. Γρεβενών. Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα υπάρξει συνδρομή από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.), το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το Σ.Χ.Ο. Γρεβενών αλλά και άλλων τοπικών φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί χιονοδρόμοι που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 10/03/2014. Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 18/03/2014 και ώρα 18:00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα ( θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης εντός των ημερών ) όπου και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Σχετική διαταγή 72473/14/377972 από 05/03/2014 Δ.Δ.Σ./Κ.Ο.Α.Δ./Α.Ε.Α.

Το εν θέματι κύπελλο έχει αναρτηθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής κατά την διάρκεια του αγώνα και να φέρουν κράνος κατά την διάρκεια αυτού.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα γίνουν δεκτές χωρίς όμως να τύχουν πιθανής υπηρεσιακής διευκόλυνσης.

Σε περίπτωση που η κατάσταση του χιονιού και οι γενικότερες συνθήκες καιρού είναι τέτοιες που θα υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα θα υπάρξει εκ των προτέρων μέριμνα και επικοινωνία με τους υπευθύνους γειτονικού χιονοδρομικού κέντρου έτσι ώστε να μεταφερθεί η διοργάνωση διατηρώντας τις ίδιες διαδικασίες και χωρίς κόστος για την υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν και στα τηλέφωνα τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα  ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο. Τόσο τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβαρύνουν τους ίδιους τους αθλητές, υποδηλώνοντας με τον πιο λαμπρό τρόπο την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top