Αγώνας καλαθοσφαίρισης : Αστυνομικοί Κοζάνης – Δ.Α. Πιερίας

Την Κυριακή 03-10-2021 διεξήχθη φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Κοζάνης μεταξύ των ομάδων : Αστυνομικοί Κοζάνης-Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια της 3ης εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού. Νικήτρια για την ιστορία αναδείχθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας με σκορ 38-30.

Η ανωτέρω φιλική αναμέτρηση διεξήχθη σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι συνθέσεις των ομάδων και οι πόντοι αυτών σε παρένθεση.

Αστυνομικοί Κοζάνης : ΠΑΠΑΪΔΗΣ Ελευθέριος(13), ΣΟΙΛΕΜΕΤΖΙΔΗΣ Μιχαήλ(-), ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΗΣ Βασίλειος(2), ΜΑΡΓΕΤΑΣ Άκης(3), ΜΠΑΣΣΑΡΑΣ Βασίλειος(5), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ευστάθιος(-).
Αρχηγός αποστολής και Προπονητής ομάδας Αστυνομικών Κοζάνης : ΠΑΠΑΪΔΗΣ Ελευθέριος

Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας : ΜΩΡΑΪΤΗΣ Μαυρουδής(16), ΚΟΚΟΡΑΣ Θωμάς(2), ΓΚΟΛΙΑΣ Νικόλαος(-),ΓΚΟΛΙΑΣ Πέτρος(6), ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ Δημήτριος(2), ΣΑΡΡΗΣ Θωμάς(-),ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Ευάγγελος(1), ΠΡΑΝΤΣΙΔΗΣ Δημήτριος(3), ΛΙΟΛΙΟΣ Ευάγγελος(8), ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Βασίλειος(-), ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ Αναστάσιος(-).

Αρχηγός ομάδας και Προπονητής ομάδας Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας : ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ Αναστάσιος

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ως υπεύθυνος της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ευχαριστώ θερμά τους παίκτες καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κωνσταντίνο οι οποίοι δίνουν ανελλιπώς το παρών σε όλες τις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος από το καλοκαίρι του 2017 που συμμετείχε η ομάδα της Πιερίας στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων, αφιερώνοντας πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο παρά τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις τους. Εν συνεχεία εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες όλης της ομάδας μας προς την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο αυτής Α/Α΄ κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα Ανθ/μο κ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα για την πραγμάτωση αυτής της τόσο ωραίας εκδήλωσης που διοργάνωσαν. Φυσικά ευχαριστούμε το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού Υ/Α΄ κ. ΖΑΧΑΡΗ Γεώργιο για την παρουσία του στον σημερινό αγώνα μας και την πολύτιμη βοήθεια του στην οργάνωση και διεξαγωγή αυτού καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Αρχιφύλακα κ. ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ Γρηγόριο. Κλείνοντας δίνω πολλά συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της ομάδας των Αστυνομικών Κοζάνης Α/Α΄κ. ΠΑΠΑΪΔΗ Ελευθέριο για την οργάνωση και διεξαγωγή του όμορφου αυτού αγώνα.

Scroll to Top