Αρχαιρεσίες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του Παραρτήματος Ν. Αττικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τα  άρθρα 5,6,16,17 & 18 του καταστατικού της

Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την 22η Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 09:00, όσο και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Α.Ε.Α.Ε καθώς και του Παραρτήματος Ν. Αττικής από ώρα 10:00 έως τη δύση του ηλίου, που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευρισκόμενα επί της οδού Λ. Μεσογείων αρ. 96 Αθήνα  (Είσοδος πύλη Μνημείου).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να αποστείλουν την σχετική αίτηση το αργότερο μέχρι και 16/09/2014 μέσω φαξ στο 2107782311. Γίνεται ιδιαίτερη μνεία πως κάθε υποψήφιος ή υποψήφια θα πρέπει απαρεγκλίτως να αποτελεί ενεργό μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Ένωσης που αναγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης κρίνεται αναγκαία και η δική σας συνδρομή, η οποία συνίσταται στην ενημέρωση των μελών μας και στην κατά την κρίση των Διευθυντών και Διοικητών των υπηρεσιών σας διευκόλυνση τους, σύμφωνα με τις υπηρεσιακές σας δυνατότητες προκειμένου να παραστούν στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2014
  3. Ό,τι άλλο ήθελε προταθεί από τα μέλη του Δ.Σ. και αποφασισθεί από αυτή.

5.Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ε.Α.Ε. και παραρτήματος Λεκανοπεδίου Αττικής

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει καταστατική απαρτία κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 29-09-2014 στον ίδιο χώρο και ώρα.

Scroll to Top