Δήλωση συμμετοχής στις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης 2023-2024

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το παράρτημα Αττικής, διοργανώνει κάθε χρόνο το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου 11χ11 καθώς και καλαθοσφαίρισης στην Αττική μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την περίοδο 2023-2024, προτίθεται να διοργανώσει το 30ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 26ο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το 12ο Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου (11χ11) καθώς και το 22ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, το 16ο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης και το 10ο Κύπελλο Φιλίας καλαθοσφαίρισης, έχοντας σαν στόχο τη διεύρυνση των συμμετοχών και τη βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τόσο στους αγώνες, διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου, όσο και στους τελικούς αγώνες όπου κορυφώνονται οι δραστηριότητές μας.

Γνωρίζεται ότι, για τις ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ανωτέρω διοργανώσεις θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 03/10/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:15 για το Ποδόσφαιρο και ώρα 17:00 για την Καλαθοσφαίριση στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, πύλη μνημείου). Στη συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού, ο αντικαταστάτης του, προκειμένου να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα εν θέματι αναγραφόμενα πρωταθλήματα.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ως άνω αναγραφόμενα πρωταθλήματα και κύπελλα να μας γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδας (Ον/μο, Βαθμός, Υπηρεσία, κινητό τηλ. επικ.) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo@otenet.gr το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την 06/10/2023 ημέρα Παρασκευή για το Ποδόσφαιρο και την 13/10/2023 ημέρα Παρασκευή για την Καλαθοσφαίριση.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία της κλήρωσης των ανωτέρω διοργανώσεων θα ανακοινωθεί απευθείας στους υπευθύνους των ομάδων σε επόμενο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Ένωσης www.aeae.gr καθώς επίσης να επικοινωνήσει με τους ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο τηλ. επικ. 6976856942 για το άθλημα του ποδοσφαίρου και ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπυρίδων τηλ επικ. 6976760861 για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του καθώς  και τα στοιχεία του, ( Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται )  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής. Αθλητές οι οποίοι έχουν εξετασθεί και έχουν ενεργή κάρτα υγείας αθλητή σε οποιοδήποτε άθλημα, μπορούν να αγωνισθούν αρκεί να προσκομίζουν στον αγώνα τυπωμένο αντίγραφο της κάρτας.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή των ανωτέρω πρωταθλημάτων ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο. 

Scroll to Top