Το Δ.Σ. επισκέφθηκε τους χώρους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας σταθερά προάγει την αξία του Αθλητισμού & της Προσφοράς!

Στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο έχει θεσπίσει την στήριξη Κοινωνικών Ομάδων που χρήζουν άμεσης περίθαλψης, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις ανάγκες τους.

Αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του αθλητισμού και της προσφοράς φέτος, επιλέγει να σταθεί δίπλα στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ” Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” τόσο πρακτικά, όσο και αθλητικά ξεκινώντας μια ποικιλόμορφη συνεργασία και αλληλοστήριξη.

Ο Πρόεδρος της κ. Τζατζάκης Γεώργιος, μαζί με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τους χώρους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και ενημερώθηκαν πλήρως για τις ελλείψεις και τα μείζονα θέματα, τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019.

Το Κοινωνικό ενδιαφέρον της Ένωσης είναι πλέον γνωστό, αφού με την συνεργάτιδα τους κα Παράσχου Γεωργία, αντίστοιχες δράσεις έχουν γίνει για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασμστικές Ασθένειες η “ΦΛΟΓΑ”, για τα Παιδικά Χωριά SOS, για τις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων συνεχίζοντας έτσι μια ετήσια παράδοση αλληλεγγύης.

Το παρών έδωσαν από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος, ο Β΄Αντιπρόεδρος Αβανίδης Δημήτριος, ο Γενικός Γραμματεάς Ουσταμπασίδης Ρήγας, ο Ταμίας Ζακεστίδης Κωνσταντίνος και το Μέλος του Δ.Σ. Μανούρας Νικόλαος.

Scroll to Top