Πρόσκληση των μελών της Α.Ε.Α.Ε. στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Γνωρίζεται στα μέλη μας ότι, την 19 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00,  θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στα γραφεία μας, ευρισκόμενα στην Πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας επί της οδού Λ. Μεσογείων αρ. 96 (Είσοδος πύλη μνημείου), με σκοπό τις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία, κάτι το οποίο θεωρείται πιθανό, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 24/11/2017 ημέρα Παρασκευή στον ίδιο χώρο και ώρα.

Η χρονική διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται από ώρα 09:00 έως 21:00 της 24/11/2017.

Προς το σκοπό της ευρείας συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία και την πραγμάτωση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι όλων των μελών, αποφασίστηκε η τοποθέτηση κάλπης για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και στην έδρα του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επί της οδού Μαργαροπούλου αρ. 26.

Η διεξαγωγή των διαδικασιών στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί με την συνδρομή δικαστικών αντιπροσώπων οι οποίοι θα οριστούν από τους αρμόδιους κατά τόπους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακός εντάξει μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Μέλος που επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, το Δ.Σ. του Παραρτήματος Αττικής και της εξελεγκτικής επιτροπής οφείλει να αποστείλει σχετική αίτηση προς το Δ.Σ. έως την 13/11/2017 και ώρα 23:59. Η υποβολή δύναται να πραγματοποιηθεί αυτοπροσώπως στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης, είτε με φαξ στο 2107782311, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση helathpo@otenet.gr.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ :

  1. ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

(ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ)

  1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017
  3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  4. ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. Α.Ε.Α.Ε., ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Scroll to Top