Η ομάδα ποδηλασίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών!

Στο Μιλάνο της Ιταλίας κατά  το χρονικό διάστημα 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αστυνομικών. Στους αγώνες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων αθλητών μας και αθλητές – ποδηλάτες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ομάδα ποδηλασίας αποτελούνταν από τους ΚΑΡΡΗ Ιωάννη και ΚΟΥΛΟΛΙΑ Γεώργιο οι οποίοι κάθε άλλο  παρά ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους.

Οι αθλητές μας μπήκαν στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα (22/09/2019)αντοχής απόστασης 138 χιλιομέτρων με πολλές προσδοκίες για διάκριση και υπό συνθήκες βροχής και κρύου. Η προετοιμασία για τον αγώνα ήταν διαρκής, δύσκολη και είχε ξεκινήσει από τον πρώτο κιόλας μήνα του χρόνου.

Δυστυχώς λόγω αρκετών οργανωτικών προβλημάτων και ιδιαίτερα λόγω της ελλιπής σήμανσης από τους υπευθύνους του αγώνα, που επισημάνθηκαν στους διοργανωτές τόσο από την Ελληνική αποστολή όσο και από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες,  οι αθλητές μας βγήκαν εκτός διαδρομής.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών αντιπροσωπεύοντας επάξια τόσο τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία, όσο και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών καθώς και της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών για την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους, να ευχαριστήσουν τις εταιρείες Protergia, Ελληνικά Πετρέλαια, KIMBO και Admiral για την οικονομική τους στήριξη στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βοήθεια που προσέφερε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και επιτυχημένα η αποστολή.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους  όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top