Η ομάδα σκοποβολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών!

Στο Μιλάνο της Ιταλίας κατά  το χρονικό διάστημα 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αστυνομικών. Στους αγώνες συμμετείχαν μεταξύ άλλων αθλητών μας και αθλητές της πρακτικής σκοποβολής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Συνολικά μετείχαν εκατόν (102) αθλητές από είκοσι τρεις (23) διαφορετικές χώρες

Το αγώνισμα της σκοποβολής διεξήχθη στις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ομάδα σκοποβολής αποτελούνταν από τρεις (3) αθλήτριες, ήτοι :

ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ Βασίλειος

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Νικόλαος

Οι αθλητές μας σε ένα αγώνισμα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα τελικά αποτελέσματα.

Ο ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ Βασίλειος κατετάχθει στην 15η θέση της γενικής κατάταξης, ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος κατετάχθει στην 37η θέση, ενώ ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Νικόλαος κατετάχθει στην 38η θέση.

Στην κατηγορία του ομαδικού, η ομάδας μας τερμάτισε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους. Αντιπροσώπευσαν επάξια τόσο τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία, όσο και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών καθώς και της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών για την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους, να ευχαριστήσουν τις εταιρείες Protergia, Ελληνικά Πετρέλαια, KIMBO και Admiral για την οικονομική τους στήριξη στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βοήθεια που προσέφερε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και επιτυχημένα η αποστολή.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους  όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top