Η κατάρτιση του ταμπλό του Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης

Γνωρίζεται ότι σήμερα Σάββατο (30/05/2015) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – κατάρτιση του ταμπλό του 9ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης, στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος από την οργανωτική επιτροπή.

Άπαντες οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) θα πρέπει να βρίσκονται στις 03/06/2015 και ώρα 08:30 στον όμιλο αντισφαίρισης της Βουλιαγμένης.

Κατόπιν θα ξεκινήσουν οι αγώνες της κατηγορίας των ανδρών. Οι αγώνες της κατηγορίας των γυναικών θα ξεκινήσουν στις 12:00.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Πέμπτη από ώρα 09:00 έως πέρατος και την Παρασκευή στις 09:30 θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών και στη συνέχεια ο τελικός των ανδρών.

Ταμπλό ανδρών

Ταμπλό γυναικών

Επιπρόσθετα οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο γήπεδο, απαραίτητα σχετική ιατρική βεβαίωση (πρόσφατα θεωρημένη από καρδιολόγο ή παθολόγο) με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Γνωρίζεται ότι το εν θέματι πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης θα διεξαχθεί βάσει του ισχύοντα κανονισμού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τους κ.κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο τηλ. Επικ. 6947844805 και ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο τηλ. Επικ. 6977997056.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο. Τόσο τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβαρύνουν τους ίδιους τους αθλητές, υποδηλώνοντας με τον πιο λαμπρό τρόπο την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top