Κλήρωση Πρωταθλήματων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης

Γνωρίζεται ότι, για τις ομάδες που έχουν δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή τους και θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις του Ποδοσφαίρου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) την Τρίτη 25/09/2018 και ώρα 15:00, στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, πύλη μνημείου ) και της Καλαθοσφαίρισης (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) θα λάβει χώρα η συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 16:00.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων για το Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά και να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα ομαδικά πρωταθλήματα της Αθλητικής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, κάθε υπεύθυνος ομάδας ή ο αναπληρωτής του, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή, εφόσον δεν τα έχει ήδη αποστείλει, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του τα κάτωθι:

  1. Δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, κατά περίπτωση ( σε περίπτωση που μέχρι την κλήρωση δεν έχει αποσταλεί )
  2. Τα ατομικά δελτία υγείας των αθλητών ( υπογεγραμμένα από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού καθώς και από τον αρμόδιο υπηρεσιακό ή ιδιώτη ιατρό καρδιολόγο ή παθολόγο, φωτογραφία του αθλητή καθώς και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας )
  3. Την κατάσταση της ομάδας, που είναι αναρτημένη στην στήλη χρήσιμες φόρμες, συμπληρώνοντας όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία, υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.

Άπαντες οι υπεύθυνοι των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει υποχρεωτικά να παρευρεθούν στην ανωτέρω συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά λεπτομέρειες διεξαγωγής του εν θέματι Πρωταθλήματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για το άθλημα του ποδοσφαίρου όπως επικοινωνήσουν με τους ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη 6906191804 και ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο 6976366201 και για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με τον ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα 6947426633.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο και κατά τον εκτός χρόνο υπηρεσίας.

Scroll to Top