Κλήρωση πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και συγκέντρωση υπευθύνων καλαθοσφαίρισης

Γνωρίζεται ότι, για τις ομάδες που έχουν δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή τους και θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της Καλαθοσφαίρισης (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) θα λάβει χώρα η συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων, στις 12/10/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 και του Ποδοσφαίρου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Φιλίας) στις 12/10/2016 ώρα 17:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, πύλη μνημείου ).

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και συγκρότηση των ομίλων μόνο για τη διοργάνωση του ποδοσφαίρου.

Η κλήρωση της διοργάνωσης της καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο χρόνο, ημερομηνία και ώρα θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά και να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα ομαδικά πρωταθλήματα της Αθλητικής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε υπεύθυνος ομάδας ή ο αντικαταστάτης του, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή, εφόσον δεν τα έχει ήδη αποστείλει, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του τα κάτωθι  :

  1. Δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού ( σε περίπτωση που μέχρι την κλήρωση δεν έχει αποσταλεί )
  2. Τα ατομικά δελτία υγείας των αθλητών ( υπογεγραμμένα από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού  καθώς και από τον αρμόδιο υπηρεσιακό ή ιδιώτη ιατρό καρδιολόγο ή παθολόγο, φωτογραφία του αθλητή καθώς και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας )
  3. Την κατάσταση της ομάδας, που είναι αναρτημένη στην στήλη χρήσιμες φόρμες, συμπληρώνοντας όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία, υπογεγραμμένη από τον Διοικητή ή τον νόμιμο αναπληρωτή αυτού.

Άπαντες οι υπεύθυνοι των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει υποχρεωτικά να παρευρεθούν στην ανωτέρω συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά λεπτομέρειες διεξαγωγής του εν θέματι Πρωταθλήματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για το άθλημα του ποδοσφαίρου όπως επικοινωνήσουν με τους ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο 6976856942 και ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο 6976366201 και για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με τον ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο 6948084030.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο και κατά τον εκτός χρόνο υπηρεσίας.

Scroll to Top