Ξεκάθαρη νίκη για Δ.Α.Ε.Α./Υ.ΜΕ.Τ. στο μικρό τελικό του 14ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής

Την Παρασκευή 20/05/2022, έλαβε χώρα ο μικρός τελικός αγώνας του 14ου Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, ολοκληρώνοντας το θεσμό του Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης, στο Δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου, μεταξύ των ομάδων της Υ.Δ.Ε.Α.Π. και της Δ.Α.Ε.Α. / Υ.ΜΕ.Τ.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, πολλές και γρήγορες φάσεις. Η ομάδα της Δ.Α.Ε.Α. / Υ.ΜΕ.Τ. κέρδισε εύκολα τον αγώνα, δείχνοντας την υπεροχή της και κατέκτησε την τρίτη θέση του Κυπέλλου με σκορ 37-64. Πολυτιμότερος παίκτης του μικρού τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής της Δ.Α.Ε.Α. / Υ.ΜΕ.Τ. Δημητρίου Αγ..

 Υ.Δ.Ε.Α.Π. – Δ.Α.Ε.Α. / Υ.ΜΕ.Τ. : 37-64
Α. 09-15, Β. 15-19, Γ. 07-16, Δ. 04-14

Συνθέσεις ομάδων :
Υ.Δ.Ε.Α.Π.:
Προπονητής : Ορλώφ Ι., Βοηθός προπονητή : Πετρόπουλος Γ.
Αθλητές : Ουσταμπασίδης Ρ., Ουζουνίδης Θ., Καλύβας Δ.10π., Πρωτόπαππας Δ. 6π., Καββαδίας Α. 2π., Μπον Π. 17π., Ζακεστίδης Κ. 2π., Μαυρακάκης Δ., Ποπώλης Σ.

Δ.Α.Ε.Α. / Υ.ΜΕ.Τ. :
Προπονητής : Δραγάνης Θ.
Αθλητές : Φωτόπουλος Ι. 6π., Δήμου Σ. 4π., Δραγάνης Θ. 3π, Μουσκής Χ. 10π., Δήμητσας 7π. Π., Τσιορμπατζουδιάς Γ. 7π., Δημητρίου Α. 18π., Πεπόνης Δ. 4π., Μπέης Θ. 9π.

Διαιτητές του αγώνα : Σκούτας Λ., Θεοδωρόπουλος Ρ., Ζιώγας Αλ.

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι».
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.
Όλοι οι αγώνες του θεσμού του Κυπέλλου δεν επηρέασαν την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού όλοι οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο θεσμό του Κυπέλλου για την προσπάθεια τους!

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη την πορεία του κυπέλλου.

Scroll to Top