Οι δρομείς μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών!

Στο Μιλάνο της Ιταλίας κατά το χρονικό διάστημα 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αστυνομικών. Στους αγώνες συμμετείχαν μεταξύ άλλων αθλητών μας και αθλητές – δρομείς της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Στο αγώνισμα των δέκα χιλιομέτρων έλαβαν μέρος τριάντα εννέα (39) άνδρες αθλητές και είκοσι (20) γυναίκες αθλήτριες.

Την ομάδα των δρομέων αποτέλεσαν οι ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΤΣΙΔΩΝΗΣ Νικόλαος, ΨΑΡΟΓΕΩΡΓΟΣ Ανδρέας και η ΚΛΑΔΗ Νεκταρία.

Το αγώνισμα των δέκα χιλιομέτρων έλαβε χώρα το Σάββατο 21/09/2019 στο ιστορικό κέντρο της Μόντσα όπου οι αθλητές μας είχαν να αντιμετωπίσουν δρομείς από χώρες με μεγάλη παράδοση στο τρέξιμο, όπως το Μπαχρέιν και η Ιταλία.

Σε έναν ιδιαίτερο αγώνα καθώς η εκκίνηση δόθηκε την 21.30 και σε ένα πολύ απαιτητικό τερέν όπου το μεγαλύτερο μέρος ήταν πλακόστρωτο οι αθλητές μας κατέλαβαν τις εξής θέσεις :

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, 25η θέση (34.59)

ΤΣΙΔΩΝΗΣ Νικόλαος, 34η θέση (38.11)

ΨΑΡΟΓΕΩΡΓΟΣ Ανδρέας, 38ηθέση (42.26)

ΚΛΑΔΗ Νεκταρία, 20η θέση (1.03.17)

Οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιους Αγώνες αντιπροσωπεύοντας επάξια τόσο τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία, όσο και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των διοργανωτών καθώς και της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών για την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους, να ευχαριστήσουν τις εταιρείες Protergia, Ελληνικά Πετρέλαια, KIMBO και Admiral για την οικονομική τους στήριξη στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βοήθεια που προσέφερε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και επιτυχημένα η αποστολή.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους  όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top