Ολοκληρώθηκαν οι 1οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αλεξιπτωτιστών

Τελείωσε δυναμικά η 2η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού με τη διεξαγωγή των 1ων Πανελλήνιων αγώνων Αστυνομικών Αλεξιπτωτιστών οι οποίο έλαβαν στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Έλληνες Αεροδύτες στη στρατιωτική βάση Δεκελείας-Αεροδρόμιο Τατοΐου με άλματα στατικού ιμάντα από 3.500 πόδια με παραλληλόγραμμο αλεξίπτωτο.
Συμμετείχαν είκοσι έξι (26) συνάδελφοι προερχόμενοι όλη την Ελλάδα από το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή μέχρι Ειδικούς Φρουρούς.
Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες. Γενική κατηγορία, Κατηγορία Νέων, αλλά και Κατηγορία Γυναικών Αλεξιπτωτιστών, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού λίγοι γνώριζαν ότι υπάρχουν γυναίκες Αστυνομικοί που ασχολούνται με το απαιτητικό και δυναμικό αυτό άθλημα.

Γενική Κατηγορία:
1ος ΚΟΛΩΝΙΑΣ Χρήστος
2ος ΤΖΑΜΑΛΗΣ Παναγιώτης
3ος ΚΑΖΑΣ Παρασκευάς

Κατηγορία Νέων:
1ος ΠΛΟΥΣΑΚΗΣ Γεώργιος
2ος ΤΣΕΛΛΟΣ Παύλος-Πέτρος
3ος ΤΣΑΡΟΥΧΙΔΗΣ Θεόφιλος

Κατηγορία Γυναικών:
1η ΝΟΥΛΑ Φανή
2η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ευγενία
3η ΜΠΕΤΚΑ Μαρία

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης παρευρέθηκε στους αγώνες και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της επιτροπής Δρακόπουλο Ιωάννη, αλλά και τα μέλη της επιτροπής Μαστροθανάση Αντώνιο και τον Τζαμαλή Παναγιώτη.
Τέλος ευχήθηκε καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες!

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθει αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top