Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου.

Στο πλαίσιο της δωρεάς αθλητικού εξοπλισμού σε όλες τις σχολές του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και σε συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας με την Αστυνομική Ακαδημία, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης επισκέφθηκε το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, συνοδευόμενος από τον Ταμία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Ζακεστίδη.

Τους υποδέχτηκαν η Διοικητής του Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Α/Α΄ Αναστασία Πουρναρά και ο Υποδιοικητής Α/Α΄ Ηλίας Τζανταρίδης οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και εξήραν τη συμβολή της Αθλητικής Ένωσης στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μέσω της δωρεάς αυτής και συζητήθηκαν κοινές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Εν συνεχεία, συνοδευόμενοι από τους ανωτέρω και τους λοιπούς εκπαιδευτές, έλαβε χώρα συζήτηση γνωριμίας με τους δόκιμους αστυφύλακες που βρίσκονται στο στάδιο της εκπαίδευσης σχετικά με τις δράσεις της Αθλητικής Ένωσης και τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αστυνομικό αθλητισμό.

Scroll to Top