Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2014-2015 Κλήρωση

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το παράρτημα Ν. Αττικής, διοργανώνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το κύπελλο φιλίας ποδοσφαίρου 11χ11, το πρωτάθλημα και κύπελλο ποδοσφαίρου 5χ5, καθώς και το πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο φιλίας καλαθοσφαίρισης στην Αττική μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής.

Η Α.Ε.Α.Ε. για την περίοδο 2014-2015, προτίθεται να διοργανώσει το 22ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 18ο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το 4ο Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου (11χ11), το 5ο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ποδοσφαίρου (5χ5) καθώς και το 14ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, το 8ο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης και το 2ο Κύπελλο φιλίας, έχοντας σαν στόχο την  διεύρυνση των συμμετοχών και την βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τόσο στους αγώνες, διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου, όσο και στους τελικούς αγώνες όπου κορυφώνονται οι δραστηριότητές μας.

Βασικός στόχος της Ένωσής μας είναι η διοργάνωση αθλητικών αγώνων και πρωταθλημάτων για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, γεγονός που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του συνόλου των Αστυνομικών και όχι μόνο των μελών μας, για άθληση καθώς  επίσης να συντηρεί την φυσική κατάσταση  η οποία εν συνεχεία  στηρίζει την υπηρεσιακή  αποτελεσματικότητα.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ως άνω αναγραφόμενα πρωταθλήματα να μας γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδας (Ον/μο, Βαθμός, Υπηρεσία, Τηλ. κινητό) στο φαξ της Α.Ε.Α.Ε. ( 210-7782311 ) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την 27/09/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Ένωσης www.aeae.gr καθώς επίσης να επικοινωνήσει με τους Ανθ/μο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα τηλ. 6986101244 (Cosmote) για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και Υ/Α΄ ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη τηλ. 6932130000 (Wind) και 6947138818 (Vodafone) για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Γνωρίζετε ό,τι για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 01/10/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 και του Ποδοσφαίρου (11χ11 και 5χ5) την 01/10/2014 ώρα 18:15  στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, πύλη μνημείου). Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του προκειμένου να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για την συμμετοχή τους στα εν θέματι αναγραφόμενα πρωταθλήματα.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, και φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, ( Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται )  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή των ανωτέρω πρωταθλημάτων ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top