Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου 11Χ11 – Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2019-2020

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το παράρτημα Αττικής, διοργανώνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το κύπελλο φιλίας ποδοσφαίρου 11χ11 καθώς και το πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο φιλίας καλαθοσφαίρισης στην Αττική μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την περίοδο 2019-2020, προτίθεται να διοργανώσει το 27ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το 23ο Κύπελλο ποδοσφαίρου, το 9ο Κύπελλο Φιλίας ποδοσφαίρου (11χ11) καθώς και το 19ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, το 13ο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης και το 7ο Κύπελλο φιλίας καλαθοσφαίρισης, έχοντας σαν στόχο τη διεύρυνση των συμμετοχών και την βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τόσο στους αγώνες, διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου, όσο και στους τελικούς αγώνες όπου κορυφώνονται οι δραστηριότητές μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 4 του καταστατικού μας, βασικός στόχος της Ένωσής μας είναι η διοργάνωση αθλητικών αγώνων και πρωταθλημάτων για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού, γεγονός που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του συνόλου των Αστυνομικών και όχι μόνο των μελών μας, για άθληση καθώς επίσης να συντηρεί την φυσική κατάσταση  η οποία εν συνεχεία  στηρίζει την υπηρεσιακή  αποτελεσματικότητα. Τέλος όπως  πολλάκις  έχει διαπιστωθεί  κατά το παρελθόν, η όποια αθλητική ενασχόληση των Αστυνομικών μέσω συγκροτημένων διαδικασιών προσελκύει το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια της κοινωνίας της οποίας ο Αστυνομικός  είναι αναπόσπαστο κομμάτι  της.

Γνωρίζεται ότι, για τις ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ανωτέρω διοργανώσεις θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων την 03/09/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:30 για το Ποδόσφαιρο και την 04/09/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 για την Καλαθοσφαίριση στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, πύλη μνημείου). Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρίσκεται απαραίτητα ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας και σε περίπτωση κωλύματος αυτού ο αντικαταστάτης του προκειμένου να λάβουν γνώση τις αναγκαίες οδηγίες για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ως άνω αναγραφόμενα πρωταθλήματα και κύπελλα να μας γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδος (Ον/μο, Βαθμός, Υπηρεσία, Τηλ. επικοιν. κινητό) στο φαξ της Α.Ε.Α.Ε. ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo@otenet.gr (210-7782311) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την 24/09/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Ένωσης www.aeae.gr καθώς επίσης να επικοινωνήσει με τους Ανθ/μο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα τηλ επικοιν. 6947426633 για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και Αρχ/κα ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο τηλ. επικοιν. 6976856942 για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής εφοδιάζεται από την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπευθύνων, το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, (Α.Γ.Μ.Σ. , Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται)  και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή των ανωτέρω πρωταθλημάτων ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top