Προκριματική φάση του 16ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομικών) σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Τσεχίας κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως και 30 Ιουνίου 2014 διοργανώνουν το δέκατο έκτο (16ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών Αστυνομικών στην Πράγα της Τσεχίας.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει με απώτερο σκοπό η ομάδα μας να περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης αποσπώντας ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών.

Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα καλείται να δώσει προκριματικό αγώνα, στα πλαίσια του προαναφερθέντος πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12/03/2014 στην Αυστρία με την αντίστοιχη ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Αυστρίας.

Πιο συγκεκριμένα σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, που πραγματοποιήθηκε στις 11/02/2014,  η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 (ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ) Και στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό αγώνα, στις 18/02/2014, με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ-20 επικράτησε με 1-4. (ΤΖΑΝΕΤΟΣ(2),ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ και ΣΑΜΑΡΑΣ ).

Όλοι οι αθλητές μας είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση κατά την διάρκεια των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε η ομάδα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αντιπάλους, ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλές κατηγορίες αφήνοντας χαμόγελα αισιοδοξίας για το δύσκολο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΑΕ εύχονται καλή επιτυχία στα μέλη και τους αθλητές της αποστολής οι οποίοι αναχωρούν μεθαύριο (11/03/2014) για την Αυστρία.

Προπονητής ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ι. Βοηθός ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ι.

Αθλητές ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Χ., ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ν., ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΤ., ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΤΑΜΠΑΚΗΣ Β., ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ Α., ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ Μ., ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Γ., ΤΖΑΝΕΤΟΣ Δ., ΣΑΜΑΡΑΣ Κ., ΟΥΣΙΟΣ ΣΤ., ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΑΘ., ΑΡΓΑΝΗΣ Ν., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α., ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ Κ.

Scroll to Top