Πρωταθλητής Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης η ΔΙ.ΑΣ. Β/Α.

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη ο τελικός Β΄ κατηγορίας του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Αθλητική Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος  την Τρίτη 23/04/2024 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου.

Σε ένα καταπληκτικό γήπεδο και με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται πλήρεις, η αναμέτρηση του τελικού μεταξύ των ομάδων Δ.Ο.Α. – ΔΙ.ΑΣ. Β/Α είχε εκ προοιμίου δώσει την εικόνα ενός συναρπαστικού ματς. Οι περίπου 45 φίλοι θεατές, είδαν τις δύο ομάδες για ένα ημίχρονο να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 21-24 υπέρ της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Δ.Ο.Α. δεν μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά και τελικά το παιχνίδι τελείωσε με νικητή την ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α με σκορ 54-38, κερδίζοντας το τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα και την άνοδο για την Α΄κατηγορία.

Στην λιτή τελετή απονομής που ακολούθησε νικητές και ηττημένοι παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τα μελή της επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και ακολούθησαν πανηγυρισμοί των νικητών με τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν την αρμόδια επιτροπή για την άρτια διοργάνωση, καθώς και τους συμμετέχοντες συναδέλφους για το κλίμα ευγενούς άμιλλας που καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος Β κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι όλη η διοργάνωση διεξήχθη κατά τον ελεύθερο χρόνο των συμμετεχόντων, δεν επηρέασέ την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και δεν ζημίωσε τον κρατικό προϋπολογισμό.

Scroll to Top