Σκάκι στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Τρίτη χρονιά με διοργάνωση στην Αθήνα για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα !!
Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα στο 3ο Κύπελλο Σκακιού που διοργανώνει η Ένωση μας στο φιλόξενο χώρο του Athens Chess Club (οδός Καλαμιώτου 19-23, 4ος Όροφος) στην Αθήνα, την Τετάρτη 06/03/2024.
Το πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις ( για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).
Οι πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, τον χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στην σχετική προκήρυξη εδώ.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την Δευτέρα 04/03/2024 και ώρα 23:00.

Αίτηση Συμμετοχής

 Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 06/03/2024 και ώρα 15:00 στον χώρο των αγώνων. Το εν θέματι πρωτάθλημα έχει λάβει την έγκριση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς αυτής.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωσης με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top