Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ, ο Β’ Αντιπρόεδρος Α/Β’ ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος και η Α/Α’ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Αρχηγός της αποστολής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που θα συμμετέχει στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών 2019, συναντήθηκαν στις 14/06/2019 με τον Αρχηγό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ καθώς και με τον Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του κ. Αρχηγού, Υποστράτηγο Στυλιανό ΒΟΛΥΡΑΚΗ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν θέματα και δράσεις που αφορούν την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Επιπρόσθετα έγινε ενημέρωση τόσο από τον Πρόεδρο όσο κ από την Αρχηγό της αποστολής λεπτομέρειες που αφορούν την εκπροσώπηση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών.

Ο κ. Αρχηγός επιβράβευσε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και ενθάρρυνε τη συνέχιση αυτών προβάλλοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας.

Scroll to Top