Αναχωρούν οι ομάδες ταε κβο ντο και στίβου για τους Παγκόσμιους Αγώνες

Σήμερα, 04/08/2019, αναχώρησαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες ταε-κβο-ντο και στίβου της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος οι οποίες θα συμμετέχουν στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που θα διεξαχθούν στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Οι αθλητές μας της ομάδας ταε-κβο-ντο, ΠΑΓΩΝΑΚΗ Σαραντούλα και ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ Μαρία και της ομάδας στίβου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μάριος και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παύλος θα ριχτούν στη μάχη προκειμένου να εκπροσωπήσουν επάξια τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχηθούν ολόψυχα στους παραπάνω αθλητές, και την προπονήτρια Α/Α΄ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ καλή τύχη στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Scroll to Top