Τελετή Βράβευσης της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος που εκπροσώπησε την Ελληνική Αστυνομία και πριν από λίγες ημέρες κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι Έλληνες αστυνομικοί – αθλητές νίκησαν στον τελικό την Γερμανία κατακτώντας για τέταρτη φορά το τρόπαιο. Ο Υπουργός τους ευχαρίστησε και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα και τιμητική άδεια, ενώ οι καλαθοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος χάρισαν στον κ. Θεοδωρικάκο μια μπάλα του μπάσκετ με τις υπογραφές τους.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα παλικάρια της ομάδας μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία για τέταρτη συνεχή φορά ήρθαν πρώτοι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι πρότυπα για τους αστυνομικούς μας, είναι πρότυπα για όλα τα νέα παιδιά. Προβάλλουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην Ελληνική Αστυνομία. Για να αθλούνται όλο και περισσότεροι αστυνομικοί με συστηματικό τρόπο και να διευκολύνονται οι πρωταθλητές μας για να έχουν μεγάλες επιτυχίες».

 

Scroll to Top