Τελικός 13ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης 2019-2020

Την Τρίτη 13/10/2020, στο πλαίσιο διοργάνωσης και διεξαγωγής της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε το 13ο Κύπελλο καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Ο αγώνας διεξήχθει κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Υπήρξε όμως η δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα μέσω ζωντανής σύνδεσης για τους φίλους του αστυνομικού αθλητισμού.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα, πολλές και γρήγορες φάσεις και αρκετά τρίποντα. Η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης κέρδισε τον αγώνα και στέφθηκε Κυπελλούχος. Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης ΒΕΛΙΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος.

Συνθέσεις ομάδων :

Α.Τ. Πεντέλης : Προπονητής : Κωνσταντώνης Α., Βοηθός Προπονητή : Χωματάς Χ., Αθλητές : Κοθράς Π., Γρηγορίου Π., Τσίνας Δ., Ντακούλιας Χ., Χρυσόμαλλος Ε., Καϋμενάκης Δ., Φίλιος Θ., Βελιζιώτης Ν., Σκόνδρας Π., Κωτούλας δ., Κανέλλης Π.

Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Προπονητής : Δραγάνης Θ. Βοηθός Προπονητή : Παπαδόπουλος Ι. Αθλητές :Φωτόπουλος Α., Τσιορμπατζούδης Γ., Δημητρίου Α., Μιχαλάς Μ., Μπεής Θ., Σαραντόπουλος Α., Μουσκής Χ.

Διαιτητές του αγώνα : Δελαγραμμάτικας, Αντωνέλου, Αυγερινός

Σκορ (83-63) 21-17,44-27, 65-45, 83-63

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι».

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Κύπελλο δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης, τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Περικλή Δορκοφίκη  για την άψογη φιλοξενία, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Scroll to Top