Τιμητική βράβευση του Άθλος+Ενέργεια στην Αθλητική μας Ένωση!

Ο Άτυπος Σχηματισμός Συνεργασίας Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων ”ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ” του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές του δράσεις, διοργάνωσε φέτος μία σεμνή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή εκδήλωση,  με έκδηλο το στοιχείο της εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης, στο πλαίσιο της οργάνωσης και διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο 2ος Γύρος της Λίμνης Ηραίου Περαχώρας και ο 3ος Ηραίος δρόμος για παιδιά, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, διεξήχθησαν την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017.

Την επιμέλεια της παρουσίασης του προγράμματος της εκδήλωσης είχε η κα Γιώτα Μελέτη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του ”ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ” κα Κωνσταντίνα Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου και η κα Κωνσταντίνα Ράπτη απένειμαν, αντίστοιχα, αναμνηστικό έπαθλο του Δήμου και τιμητική πλακέτα του ”ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, στον εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης της ομάδας καλαθοσφαίρισης στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας ”Μάκης Λιούγκας”, από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Ακολούθως τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου για τη συνδρομή του στην, μέχρι τώρα, ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων του ”ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ”.

Την πλακέτα παρέλαβε η Διοικητής του Τμήματος, Αστυνόμος Β΄ Μάρθα Μυστακίδου, από τον συντάκτη του παρόντος.

Επίσης αναμνηστικά του ”ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ” επιδόθηκαν από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής στον κ. Γιώργο Γκιώνη και σε υποστηριχτές των αγώνων.

Σημαντικές ήταν και οι ομιλίες του κ. Γιάννη Γλυκοφρύδη, παρέχοντας οδηγίες προς τους εθελοντές, της κας Χρυσούλας Παππά, εκπροσώπου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τ.τ. Λουτρακίου για τη σημασία του εθελοντισμού στη ζωή μας, καθώς και του κ. Παναγιώτη Γέρου, εκπροσώπου της ομάδας διάσωσης Κορινθίας με θέμα τη διαχείριση ενδεχόμενων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

https://karapanagos.blogspot.gr/

Scroll to Top