«Φιλανθρωπικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης».

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που συνδιοργανώθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο εντός του πάρκου Γουδή. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η ομάδα Humanity Greece και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννης Ιωάννης (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων),ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Μελάς Ιωάννης (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων), ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Κυρανάκης Κωνσταντίνος (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων), ο Βουλευτής Ν.Δ. Μεσσηνίας κ. Χρυσομάλλης Μιλτιάδης, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη Ν.Δ. κα Γκελεστάθη Ιωάννα, ο Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο  Πρόεδρος ΕΝ.ΑΞΙ.Α. κ. Νικολάου Κανέλλος,  ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Θώδας Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου Δήμου Αθηναίων κ. Τεντόμας Χρήστος, ο Αναπληρωτής Δημάρχος Δήμου Ζωγράφου κ. Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Δημόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Ζωγράφου κ. Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο Υπαρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος, ο  Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, ο Διοικητής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Α/Δ΄ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  Δημήτριος, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης Α/Δ’ κ. ΣΓΟΥΡΔΟΣ Αντώνιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθηνών κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος και ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Κοκκαλάκης Αθανάσιος (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος).

Σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης ήταν η ενίσχυση και στήριξη 1.500 ωφελούμενων ευάλωτων οικογενειών του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου Humanity Greece, ενώ η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων  έλαβε χώρα από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 σε Κεντρικές Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αθήνας όπου είχαν τοποθετηθεί ειδικά κουτιά συλλογής.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στην ιδρύτρια του Humanity Greece κα Παράσχου Γεωργία από αντιπροσωπεία των Ενώσεών μας.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο Ζωγράφου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου που πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ.

Ως Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συναδέλφους-μέλη μας για την συγκινητική ανταπόκριση που επέδειξαν, τιμώντας τον όρκο τους και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Έλληνα Αστυνομικού είτε αφορά το υπηρεσιακό είτε το ανθρωπιστικό σκέλος του λειτουργήματός του είναι ανεξάντλητο.

 

Scroll to Top