Φιλικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ της Κοζάνης και της Πιερίας

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης Πιερίας στα πλαίσια της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού που διοργανώνεται για 2η χρονιά .

Η ανωτέρω φιλική αναμέτρηση διεξήχθη σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και κεκλεισμένων των θυρών. Για την ιστορία η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης επικράτησε με σκορ 31-38 .

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 14-10 , 16-19 , 23-30 , 31-38 .

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ  Κ. – ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΔΗΣ . Οι συνθέσεις των ομάδων :

Δ/νση Αστυνομίας Πιερίας :

Αρχηγός αποστολής : ΦΟΥΡΝΙΑΔΗΣ Αναστάσιος

Προπονητής :   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κωνσταντίνος

Αθλητές : ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος, ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ΓΚΟΛΙΑΣ Νικόλαος, ΓΚΟΛΙΑΣ Πέτρος, ΚΟΚΟΡΑΣ Θωμάς, ΛΙΟΛΙΟΣ Ευάγγελος, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Μαυρουδής, ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Βασίλειος, ΤΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΗΣ Παναγιώτης.

Δ/νση Αστυνομίας Κοζάνης :

Αθλητές ΠΑΠΑΪΔΗΣ Ελευθέριος, ΤΣΙΡΟΣ Αριστοτέλης, ΝΤΑΟΥΤΗΣ Δημήτριος, ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ Σπυρίδων και ΜΠΑΣΣΑΡΑΣ Βασίλειος .

Ο Πρόεδρος Υ/Α΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος ευχαριστούν τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης για την εθελοντική τους παρουσία.

Scroll to Top