Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου 8χ8 Α΄& Β΄ Α.Τ. Ν. Ιωνίας – Πολεμικό Ναυτικό

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2014, διοργάνωσε φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου 8Χ8 περιόδου 2013 της Α.Ε.Α.Ε., ήτοι Α΄ & Β΄ Α.Τ.  Νέας Ιωνίας, με την αντιπροσωπευτική ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού σε  γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλαθλοι των δύο ομάδων καθώς και μέλη των σωμάτων ασφαλείας  παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Παρούσα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν και αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης.

Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα η ομάδα του Τ.Α. Ν. ΙΩΝΙΑΣ επικράτησε με σκορ 5-3. Τα μέλη και των δύο ομάδων έδειξαν περίσσιο πάθος και μέσα από ευγενείς προσπάθειες κατάφεραν να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στους θεατές.

Με το πέρας της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα από την μεριά της Αθλητικής Ένωσης αλλά και του Πολεμικού Ναυτικού, υπογράμμισαν την κοινή προσπάθεια και των δύο σωμάτων για την ανάπτυξη του ένστολου αθλητισμού, επαίνεσαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και ευχαρίστησαν όλους τους αθλητές για το πνεύμα που υπέδειξαν.

Θυμίζετε ότι η Ένωσή μας στις 26/03/2014, είχε πραγματοποιήσει παρόμοια εκδήλωση μεταξύ των ομάδων του Α.Τ. Συντάγματος, ως Πρωταθλήτρια ομάδα περιόδου 2012,  και του Πολεμικού Ναυτικού, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών.

Φιλμ αγώνα:

5ο – 0-1

7ο – 0-2

15ο – 1-2 ΤΟΠΑΛΗΣ

23ο – ΔΟΚΑΡΙ ΣΒΩΛΟΣ

25ο – Ημίχρονο

27ο – 2-2 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

28ο –  2-3

33ο – 3-3 ΤΟΠΑΛΗΣ (πέναλτι)

35ο – 4-3- ΣΒΩΛΟΣ

46ο – ΔΟΚΑΡΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

49ο – 5-3- ΤΟΠΑΛΗΣ

Scroll to Top