Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ΑΕΑΕ και το αθλητικό σωματείο Κόρινθος 06

Σας γνωρίζουμε, ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Σωματείου ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κος ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ Δημήτριος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και την προσφορά της Ένωσής μας στον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο της Ένωσης  όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου  Κόρινθος 06, για την πρόσκληση προς  την Ένωσή μας και τους προσκάλεσε να συνεχιστεί στο μέλλον η καλή συνεργασία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν σε έναν πραγματικά πολύ καλό αγώνα που το αποτέλεσμα είχε δευτερεύουσα σημασία η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ηττήθηκε με 2-1 από την Κόρινθο 06.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Προπονητής: Σιλεβίστας

Αθλητές: Κοθράς, Κουτής, Ασλανίδης, Κόκκαλης, Παπανδρέου, Ούσιος, Τικταπανίδης, Σελίμας, Τσίτσαρης, Μελάς, Μπιτσάνης, Σώκλας, Σκούρας, Κίλιας, Χαραλάμπους, Πανταζόπουλος, Γκιόλας (1), Γιοβανόπουλος.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρουν τον προπονητή και τους αθλητές που σε κάθε δράση της Α.Ε.Α.Ε. προβάλλουν το αθλητικό «πρόσωπο» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top