Φιλικός Aγώνας Beach Soccer

Την 28/05/2022 στο Pallini Beach Soccer Arena στην Παλλήνη διεξήχθη φιλικός αγώνας της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδοσφαίρου Άμμου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα του Α.Ο. Κεφαλληνίας, η οποία τις προσεχείς ημέρες θα αγωνιστεί στο Euro Challenge εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις του Beach Soccer. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος του ποδοσφαίρου άμμου.

Η ομάδα μας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ήρθε αρχικά ισόπαλη με σκορ 7-7 και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 στα πέναλτι, καθώς στο άθλημα του Ποδοσφαίρου Άμμου πρέπει σε κάθε αγώνα να αναδεικνύεται νικητής. Ο προπονητής της ομάδας και Μέλος του Δ.Σ.-Οργανωτικός Γραμματέας κ. Νικόλαος ΜΑΝΟΥΡΑΣ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνιστήκαν με πάθος απέναντι σε μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα η οποία αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης καθώς και στο Final4 κάθε φορά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια διοργάνωση κληθεί να συμμετέχει.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Γεώργιος Τζατζάκης, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτριος Τζαφόλιας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννης Δρακόπουλος, οι οποίοι πριν τον αγώνα εξήραν την πολύ καλή προσπάθεια του προπονητή και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής :

ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗΣ Αντώνιος, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Παύλος, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Γεώργιος, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΜΥΛΩΝΑΣ Ξενοφών, ΜΠΑΤΗΣ Γεώργιος, ΤΣΑΡΔΑΣ Ελευθέριος (Προπονητής ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος).

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top