Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τα 100 χρόνια ιστορίας της Δόξας Δράμας

Την Δευτέρα 6-5-19, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Δόξας Δράμας και της ομάδας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δόξας Δράμας.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Παλαίμαχων της Δόξας με σκορ 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κουμιουρτζής, Τσακίρης και Ιορδανίδου.

Παλαίμαχοι Δόξας Δράμας: (Φιλίππου Μιχαήλ) Καρασάββας, Τσιλβίδης, Παχατουρίδης Κώστας, Μουρατίδης Βασίλειος, Ξανθόπουλος, Γεωργιάδης Κων/νος, Πέρρος Βασίλειος, Κατσαρίδης Αρχοντής, Ζαχαρίας Μιχαηλίδης, Κιοσσές Χρήστος, Αρνής.

Αναπληρωματικοί: Κυριακίδης, Μουρατίδης Κώστας, Μελεκίδης, Κόντος, Ασλανίδης Γιώργος.

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (Παράρτημα Β. Ελλάδας):  Τσολακίδης Μιχαήλ), Ταλιχμανίδης, Χατζηανδρέου, Μπεζδεμιώτης, Κυριαζής, Ευαγγέλου, Κούσης, Μούτσιος, Ζαφειριάδης, Αλέξης, Δούνας, Παπαϊγνατίου.

Αναπληρωματικοί: Γούσιας, Παπαδόπουλος Δαμιανός, Χατζηκυριάκου, Ζαρχανής, Πατέλης, Παπαθανασίου, Κουτσίδης Πλάτων και Σαββίδης.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Ζάχαρης Γεώργιος επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό των παλαίμαχων Δόξας Δράμας, Κιοσσέ Χρήστο, ένεκα της άρτιας φιλοξενίας.

Επίσης, ο  αρχηγός της ομάδας του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, Παπαϊγνατίου Ιωάννης, τίμησε τον Αρχοντή Κατσαρίδη, στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζεται η προσφορά όλων των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στον Ελληνικό αθλητισμό.

Τα μέλη της αποστολής, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μουσείο της Δόξας Δράμας από τον κ. Κασδοβασίλη και να θυμηθούν στιγμές από την ένδοξη ιστορία της ομάδας.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που τιμούν την ιστορία τους.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top