Χάλκινοι οι ΖΗΣΗΣ και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ !!!

Ο χορός των μεταλλίων έχει και συνέχεια για την αποστολή της αντιπροσωπευτικής ομάδας τζούντο της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος η οποία συμμετέχει στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας.

Μετά το Χρυσό Μετάλλιο του Γιώργου ΠΕΤΡΑΚΗ στην κατηγορία 100+, ο αθλητής ΖΗΣΗΣ Βασίλειος στην κατηγορία των -81 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από το Χρυσό Ρώσο νικητή και ο αθλητής ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης στην κατηγορία των -66, ο οποίος μετά από τέσσερις αμφίρροπες μάχες χάρισε ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελληνική αποστολή.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να συγχαρούν τους παραπάνω αθλητές, την Αρχηγό αποστολής Α/Α’ Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ καθώς και τον συνοδό ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και στους υπόλοιπους αθλητές μας οι οποίοι θα δώσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με τη σειρά τους τη μάχη στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Η παραπάνω επιτυχία δημοσιεύτηκε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

BLOKO

Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο

POLICENET.GR

Scroll to Top