Έναρξη Προπονήσεων Αντισφαίρισης

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχοντας ως απώτερο σκοπό την καλλιέργεια του αθλητικού & ολυμπιακού πνεύματος από τα μέλη της και τη μετάδοση της αγάπης αυτών προς τον αθλητισμό και την εν γένει ανάπτυξή του, προγραμματίζει να διοργανώσει εκ νέου μαθήματα αντισφαίρισης για τα μέλη της.

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι ο αστυνομικός – αθλητής να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις στο άθλημα της αντισφαίρισης αλλά και να καταφέρει να φτάσει σε αγωνιστικό επίπεδο, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το αίσθημα του « ευ αγωνίζεσθαι ».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα σε γήπεδα αντισφαίρισης της Αττικής, αρχής γενομένης από την Τρίτη 24/10/2023. Τίθεται υπόψιν πως τα μαθήματα δεν θα πραγματοποιούνται κατά τις επίσημες αργίες, των εορτών (Χριστούγεννα και Πάσχα) καθώς και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Για την αρτιότερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα των μαθημάτων θα δημιουργηθούν δύο τμήματα ( Βασικό και αγωνιστικό επίπεδο ).

Πιο συγκεκριμένα τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες :
1η ημέρα προπόνησης :
Τρίτη (ώρες 11.00-12.00, βασικό επίπεδο),
2η ημέρα προπόνησης :
Πέμπτη (ώρες 11.00-12.00, αγωνιστικό επίπεδο),
3η ημέρα προπόνησης :
Πέμπτη (ώρες 20.00-20.50 βασικό επίπεδο),
Πέμπτη (ώρες 20.50-21.40 βασικό επίπεδο),
Πέμπτη (ώρες 21.40-22.30 -εναλλάξ ανά Πέμπτη- αγωνιστικό επίπεδο ή βασικό επίπεδο).

Ο μέγιστος αριθμός ανά ώρα προπόνησης δύναται να φτάσει τον αριθμό των έξι (6) αθλητών.

Αρχικά οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στα μαθήματα αντισφαίρισης παρακαλούνται αρχικά όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής εδώ.

Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει απαραίτητα να αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo@otenet.gr ιατρική βεβαίωση ( πρόσφατα θεωρημένη από καρδιολόγο ή παθολόγο, υπηρεσιακό ή ιδιώτη, ή θεωρημένο εν ισχύ δελτίο αθλητικής ομοσπονδίας ) με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εν ενεργεία μέλη της Ένωσής μας. Όσοι δεν είναι μέλη θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης προκειμένου να υποβάλλουν αυτοπροσώπως την αίτηση εγγραφής τους.

Κατόπιν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή στις προπονήσεις.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τους προπονητές κα. Κατσίμπα Αφροδίτη και κ. Αγγελάκη Ιωσήφ της ομάδας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη προπονητική εμπειρία, χρησιμοποιώντας και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον σκοπό αυτό.

Επισημαίνεται ότι η προαναφερθείσα αθλητική δραστηριότητα θα διεξάγεται κατά τον εκτός της υπηρεσίας χρόνο των αθλητών χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Μέσω της προσπάθειας αυτής στόχος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος είναι η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών αλλά και η ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δυνάμεων των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε κατά τις πρωινές ώρες (09.00-14.00), με την Πρόεδρο της Επιτροπής Αντισφαίρισης κα. Αφροδίτη Κατσίμπα στο τηλέφωνο 6989479942.

Scroll to Top