Έναρξη συνεργασίας με την TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA

Το σύγχρονο, κλειστού τύπου, κέντρο άθλησης TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA, επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιπρόεδρος Β’ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος.

Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης beach volley, ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα με δύο ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα χαλαζιακής άμμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον πρώην διεθνή πετοσφαιριστή, νυν προπονητή πετοσφαίρισης και μάνατζερ Μιχάλη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε από τις δύο πλευρές η διεξαγωγή σειράς αθλητικών δράσεων, ξεκινώντας με δωρεάν προπονήσεις Beach volley για τα μέλη μας.

Η έναρξη αυτής της συνεργασίας θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι μέλη μας να αθλούνται και να γνωρίσουν το άθλημα του beach volley.

Οι προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού είναι συνεχείς και προς όφελος των μελών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αντιπρόεδρο Β ‘ Δημήτριο ΑΒΑΝΙΔΗ στο τηλέφωνο 6983458252.

Scroll to Top