Έναρξη των αγώνων του Α΄ Προκριματικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Ανδρών

Σήμερα Τρίτη (10/05/2022), ξεκίνησε η πρώτη ημέρα των προκριματικών αγώνων του Α΄ ομίλου στο πλαίσιο του 11ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών αστυνομικών.

Οι ομάδες αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και συνοδεύτηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουν. Στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας δόθηκε η δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, όλα τα μέλη των αποστολών πέρασαν τη διαδικασία της διαπίστευσης από τον Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών κ. Andreas Rohner.

Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε η Τεχνική Σύσκεψη των αγώνων με τη συμμετοχή των αρχηγών και των προπονητών της κάθε αποστολής, του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Κωνσταντίνου Χαριτωνίδη, των διαιτητών των αγώνων κκ. Αλέξανδρο Αβραμίδη, Γεώργιο Βελώνη, Θεόφιλο Σταυριανίδη και Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο. Κατά τη διάρκεια της Τεχνικής Επιτροπής, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το σύνολο της διοργάνωσης καθώς και οργανωτικά, διαδικαστικά και διαιτητικά θέματα που αφορούσαν τις ομάδες και τους διεθνείς κανονισμούς του αθλήματος.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, ευχήθηκε καλή και ευχάριστη διαμονή στους φιλοξενούμενους και επισήμανε τόσο της στήριξη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας όσο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται να διοργανωθούν τέτοιες διεθνείς αγώνες.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Α/Β΄ Γεώργιος Ζάχαρης,  ευχαρίστησε τόσο την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος όσο και την Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομικών για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν να ανατεθεί μία τόσο σπουδαία διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και στα μέλη του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κος Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, δήλωσε αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων μεγάλων εκδηλώσεων οι οποίες στηρίζουν τόσο την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά προβάλλουν και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών κ. Andreas Rohner, διεύθυνε την όλη συζήτηση και διαδικασία, δήλωσε ευχαριστημένος και εξήρε τις μέχρι σήμερα προσπάθειες που καταβάλλονται από τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και ευχήθηκε το διήμερο αυτό να απολαύσουν όλοι οι θεατές υπέροχο θέαμα.

Η αυριανή ημέρα (11/05/2022) θα ξεκινήσει με την τελετή έναρξης ώρα 09.00 και θα ακολουθήσει ώρα 10.30 ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την ομάδα της Αυστρίας. Το ίδιο απόγευμα και ώρα 17.30 θα διαξαχθεί ο δεύτερος αγώνας με την Αυστρία να αντιμετωπίζει την Γαλλία στις 17.30 ώρα.

Φωτογραφίες Παύλος Μακρίδης / photos Pavlos Makridis

Scroll to Top