Έτοιμη για αναχώρηση η αποστολή για τους Παγκόσμιους Αγώνες

Σήμερα, 03/08/2019, οι αντιπροσωπευτικές ομάδες τζούντο, ταε-κβο-ντο και στίβου της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος οι οποίες θα συμμετέχουν στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών που θα διεξαχθούν στην μακρινή πόλη Τσενγκτού της Κίνας, συναντήθηκαν στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Αρχηγός αποστολής και Προπονήτρια: Μαρία ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ
Συνοδός: Κωνσταντίνος ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ
Ομάδα τζούντο: Γεώργιος ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΖΗΣΗΣ Βασίλειος και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης
Oμάδα ταε-κβο-ντο: ΠΑΓΩΝΑΚΗ Σαραντούλα και ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ Μαρία
Oμάδα στίβου: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μάριος και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παύλος

Όλοι οι αθλητές μας θα ριχτούν στη μάχη προκειμένου να εκπροσωπήσουν επάξια τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχηθούν ολόψυχα σε όλα τα μέλη της αποστολής καλή τύχη στους αγώνες.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία Protergia, την εταιρεία Cosmoroes Travel Services καθώς και την εταιρεία Q Brokers, για την οικονομική τους στήριξη τους στο πλαίσιο πραγματοποίησης της αποστολής.

Scroll to Top