Συμβολικός αγώνας παλαιμάχων με την ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό γήπεδο Ρουφ, η αντιπροσωπευτική ομάδα Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε συμβολικό ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Ρουφ με την ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά ένα χρόνο μετά, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων, στέλνοντας και φέτος το συμβολικό μήνυμα ΄΄Μένουμε Δυνατοί, Γιατροί και Αστυνομικοί, στην πρώτη γραμμή΄΄.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά αθλητικό και φιλικό κλίμα, αφού άλλωστε οι παίχτες των δύο ομάδων έχουν αγωνιστεί άλλες τρεις φορές μεταξύ τους και πάλι σε αγώνες με ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παρά τον καύσωνα, οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και γκολ. Για την ιστορία η ομάδα μας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 5-2. Χατ-τρικ σημείωσε ο Παπαγεωργόπουλος, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν ο Φούκας και ο Βράντζας, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα μας λόγω της πρόσφατης αποστρατείας του και τιμήθηκε με ειδική πλακέτα για την προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό.

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Πολιτικής, Πολιτειακής και Φυσικής Ηγεσίας. Η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ κ. Γιούρκας Σεϊταρίδης, η Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και Πρόεδρος της Διπλής Ανάπλασης κα Πόπη Δομάζου, ο υπεύθυνος των ανοιχτών χώρων ΟΠΑΝΔΑ κ. Φώτης Ρουμελιώτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιαχήλ Καραμαλάκη.

Τη σέντρα του αγώνα πραγματοποίησε ο επονομαζόμενος Στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξήρε το πλούσιο ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου. Συνεχάρη τους συντελεστές του συγκεκριμένου αγώνα, τον Γενικό Γραμματέα της ΑΕΑΕ κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη, το Μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της επιτροπής των Παλαιμάχων της ΑΕΑΕ κ. Ιωάννη Δρακόπουλο και τον Αρχηγό της ομάδας των Γιατρών του Κόσμου, κ. Αργύρη Κωστάκη.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Νικόλαος Ραζής, γιατρός των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Συνθέσεις ομάδων:

Παλαίμαχοι Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος: Λιάππης Νικόλαος (Τ), Παπαγεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Γραμματικόπουλος Αναστάσιος, Λιβανός Χρήστος, Λύτρας Αθανάσιος, Χίντζιος Χρήστος, Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Βράντζας Βασίλειος (C), Φούκας Θεόδωρος, Λιάσκος Δημήτριος, Κανακάκης Νικόλαος, Αποστολόπουλος Αθανάσιος, Καζαντζόγλου Στέφανος, Κολτούκης Κωνσταντίνος, Μελτίνος Σπήλιος.

Γιατροί του Κόσμου: Νίκος Καρακούσης, Άρης Καραΐσκος, Λευτέρης Σερλής, Δημήτρης Κοτούζας, Αργύρης Κωστάκης (c), Δημήτρης Δελτσίδης, Χρήστος Μυλωνάς, Τάσος Ζαβερδινός, Λάκης Σαλαγιάννης, Σταμάτης Δαφνής,  Μπάμπης Αηδίνης,, Αλέξανδρος Γιαννούσης, Αλέκος Λατσούνας, Νίκος Γκιόλιας,  Κώστας Σκοτιδάς.

 

Scroll to Top