Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στο γήπεδο Αγίου Διονυσίου Πειραιά με την ομάδα του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του Πειραιά. Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας μας, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στον ομοσπονδιακό προπονητή μας, Γιάννη Σιλεβίστα, να κάνει αρκετές δοκιμές χρησιμοποιώντας νέους Ειδικούς Φρουρούς, που εισήχθησαν πρόσφατα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά αθλητικό κλίμα και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-1 με γκολ του Γρηγόρη Τσαλίκη και του Παναγιώτη Τζουβάρα, συνεχίζοντας έτσι τα νικηφόρα αποτελέσματα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, δείγμα της εξαιρετικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο.

Τον αγώνα παρακολούθησε το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας, Γιάννης Δρακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία το μέλος της Ένωσής μας και Πρόεδρο του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, Νικόλαο Κανακάκη, ενώ απέδωσε τιμητική πλακέτα προς το σύλλογο του Πειραιά για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού. Επίσης μετέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τις ευχές για καλή χρονιά του Προέδρου της Ένωσής μας Α/Α΄ Γεωργίου Τζατζάκη, καθώς και το καλωσόρισμά του στο Σώμα και στους κόλπους της Ένωσής μας προς τους νέους συναδέλφους.

Η σύνθεση των ομάδων :

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: (Σιλεβίστας Ιωάννης) Καραμαλίγκας Νικόλαος, Κίλιας Ιωάννης, Παναγάκος Βασίλειος, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος, Σταύρου Χρήστος, Κριπιντίρης Παναγιώτης, Χαρμπής Ιωάννης, Φασούλας Αθανάσιος, Τσαλίκης Γρηγόριος, Τσορλιανός Στυλιανός, Μίμαρος Στυλιανός, Συμεωνίδης Γεώργιος, Αναστασάτος Χρήστος, Τζουβάρας Παναγιώτης, Μαζγαλτζής Σταύρος.

Α.Ο.Α.Δ.: (Καραγιαννίδης) Τζίτζης, Λέκκας, Lazi, Bresa, Κοντός, Κακιώνης, Τζιράκης, Μπουρίκος, Γιαννούλης Α., Γιαννούλης Κ., Λόης, Καλύβας, Σιδηρόπουλος, Βλαχόπουλος, Σκαλτσάς, Κορμπάκης, Σώμος, Στριγγάρης, Κριεμαδιάς, Empenizer.

Scroll to Top