Αγώνας Ράλι 24 Ώρες Ελλάδα

Την 17 & 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το ράλι ιστορικών αυτοκινήτων «24 ώρες Ελλάδα», το οποίο διοργάνωσε για 18η φορά ,ο Σύλλογος Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α).

Ένας αγώνας ο οποίος αποτελεί το αποκορύφωμα της αγωνιστικής δραστηριότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2015, κρατάει μία ολόκληρη ημέρα και περιλαμβάνει τόσο ημερήσιες όσο και νυχτερινές διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κανονισμοί regularity έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες γεγονός που αποδεικνύεται από τις δεκαπέντε (15) εγκαταλείψεις.

Στον αγώνα συμμετείχε το πλήρωμα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με οδηγό τον ΑΜΟΛΟΧΙΤΗ Νικόλαο και όχημα ένα θρυλικό σκαθάρι.

Στον αγώνα συμμετείχαν εξήντα εφτά (67) πληρώματα απ’ όλη την Ελλάδα. Το πλήρωμα της Ένωσης, ήταν άψογα προετοιμασμένο και αυτό φάνηκε τόσο από τα πολύ καλά σχόλια των έτερων πληρωμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όσο και από τους χρόνους που πέτυχε το πλήρωμά μας.

Είναι γεγονός πως διεκδικήσαμε τη δεύτερη θέση της κατηγορίας μέχρι και 24 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα. Δυστυχώς όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και στις 08:30 ώρα το πρωί της επόμενης ημέρας (18/11/2015), μία (1) ώρα πριν τη λήξη του αγώνα,  τέσσερις ειδικές διαδρομές πριν την ολοκλήρωσή του, μηχανικοί λόγοι  (έσπασε το πετάλι του συμπλέκτη) υποχρέωσε το πλήρωμα να εγκαταλείψει, πριν ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν το αγωνιστικό πλήρωμα το οποίο κατέβαλε στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε προσπάθεια, προκειμένου να κατακτήσει μία εκ των τριών θέσεων του βάθρου και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον. 

Scroll to Top