Ανά χείρας ξανά οι ρακέτες του τένις

Με το άθλημα της αντισφαίρισης, το οποίο έχουν αγκαλιάσει ιδιαίτερα τα μέλη μας, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε την ασφαλή επιστροφή στις αθλητικές μας δραστηριότητες.

Τα μαθήματα αντισφαίρισης τα οποία διεξάγονται από τον περασμένο Οκτώβριο, ξεκίνησαν εκ νέου μετά την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος λόγω των μέτρων που είχαν επιβληθεί από την Πολιτεία ως έκτακτο μέτρο προστασίας κατά του κινδύνου διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, επιδεικνύοντας ως Διοικητικό Συμβούλιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Σώμα και τα μέλη μας.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα κατά τις ώρες 19:00-21:00 στην περιοχή του Παπάγου – Χολαργού. (19:00-20:00 βασικό επίπεδο και 20:00-21:00 αγωνιστικό ).

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας κ.κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο και ΔΑΪΜΑΝΩΛΗ Θεοδόσιο και ΚΑΤΣΙΜΠΑ Αφροδίτη της ομάδος  αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη προπονητική εμπειρία, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον σκοπό αυτό και  προπονούν τους συναδέλφους στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Επισημαίνεται ότι η προαναφερθείσα αθλητική δραστηριότητα διεξάγεται κατά τον εκτός της υπηρεσίας χρόνο των αθλητών και προπονητών χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

 Μέσω της προσπάθειας αυτής στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών αλλά και η ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δυνάμεων των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Γενικό Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα στο τηλέφωνο 6940716645.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνόμος Γιώργος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ηλία ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ , τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού , Αθλητισμού & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον Προϊστάμενο του εν λόγω Τμήματος κ. Παναγιώτη ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ για την άψογη συνεργασία και τη διάθεση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Scroll to Top