Ανθρωπιστικές Δράσεις ενόψει Εορτών Πάσχα 2018

Πληθώρα ανθρωπιστικών δράσεων έλαβαν χώρα από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ο Γενικός Γραμματέας της Α.Ε.Α.Ε. Ανθυπαστυνόμος κ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας εκπροσώπησε την Ένωσή μας στον ανθρωπιστικό αγώνα προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών, ανάμεσα στις ομάδες της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και της UNICEF, όπου προσέφερε συμβολικό ποσό προς την εκπλήρωση των σκοπών της διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι στη διοργάνωση του ανθρωπιστικού αγώνα συνέβαλε το μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε.  Υπαρχιφύλακας κ. Δρακόπουλος Ιωάννης.

Το Σάββατο 31-3-2018 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών συνδιοργανώθηκε με την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Βουλής, την ομάδα Πόλις Καλλιθέας και  την  Κιβωτό του Κόσμου, φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλλιθέα.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συναδέρφων, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος καθώς και μέλη συνδικαλιστικών και πολιτιστικών φορέων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Υπαρχιφύλακας κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές για την επιτυχή διοργάνωση.

Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες αγαθών και φαγώσιμων ειδών  για τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, δείγμα των αισθημάτων προσφοράς και αλληλεγγύης που διακατέχει του συναδέλφους αστυνομικούς.

Την Κυριακή 01 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club Βούλας,   πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας-Ελληνικού-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, της ΕΡΤ, του ΣΠΟΡ FM και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Πλήθος φιλάθλων θεατών αγκάλιασαν αυτό το αθλητικό γεγονός αγάπης και αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα, αντί εισιτηρίου, για την ενίσχυση της Κοινωνικής Υπηρεσίας «ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας-Ελληνικού-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Την εκδήλωση στήριξε η Ένωσή μας την οποία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Α/Α΄ κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Β΄ Α/Β΄ κ. ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αρχιφύλακας κ. ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και το μέλος του Δ.Σ. Υπαρχιφύλακας κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης καθώς και πλήθος άλλων φορέων.  Ο Πρόεδρος παρέδωσε δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων από τις υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γλυφάδας-Ελληνικού-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Παύλο προς ανακούφιση ευπαθών συμπολιτών μας τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Την Τρίτη 03 Απριλίου 2018 ο Πρόεδρος Α/Α΄ κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. Υ/Α΄ κ. ΧΑΝΤΖΗ Κωνσταντίνο προσέφεραν λαμπάδες και πασχαλινά δώρα σε όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά του χωριού ΣΟΣ Βάρης. Ο Διευθυντής του χωριού κ. ΛΟΡΑΝΔΟΣ Επαμεινώνδας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την προσφορά και εξήρε το κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Ένωσής μας.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος χαιρετίζει και συγχαίρει όλες τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις που διοργανώνουν οι συνάδερφοι τούτη την περίοδο και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top