Αυλαία στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8 2012

Στις 02-10-2012 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Πρωτάθλημα 8 x 8 της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος . Σαράντα οκτώ (48) συνολικά ομάδες από όλη την Αττική συμμετείχαν στην διοργάνωση , αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά.

Στον τελικό του κυπέλλου , θεσμός στον οποίο συμμετείχαν οι ομάδες που είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος , αναμετρήθηκε το Α.Τ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με την ΥΠΟ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ  . Οι τυπικά γηπεδούχοι  , στην φάση των ομίλων έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα , ωστόσο είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίον πήραν την πέμπτη θέση .  Η ομάδα της ΥΠΟ/ΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ είχε πολύ καλή παρουσία στην φάση των ομίλων , πλήρωσε όμως τις πολλές απουσίες που είχαν στους διπλούς αγώνες με το Τ.Α. Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του πρωταθλήματος .  Στον τελικό το Α.Τ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ήταν ανώτερο και νικώντας με 4-1 κατέκτησε το κύπελλο.

΄΄Οικογενειακή΄΄ υπόθεση ήταν ο μικρός τελικός του πρωταθλήματος με την Πρωταθλήτρια  των τελευταίων ετών ομάδα του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ να αντιμετωπίζει την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του ΤΜ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ , η οποία στην σύνθεσή της είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αγωνισθεί  με την φανέλα των αντιπάλων τους. Το Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος χτυπήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και δεν θύμισε σε κανένα σημείο την ομάδα των προηγούμενων ετών. Το ΤΜ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ εξέπληξε πολλούς, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Σε έναν αγώνα μέσα σε πολύ καλό κλίμα το  ΤΜ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ επικράτησε δίκαια με 5-4 , κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στον μεγάλο τελικό βρέθηκε το Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με το Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. , δύο ομάδες που ήταν πολύ καλά οργανωμένες τόσο σε αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο και  σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς φάνταζαν με τις εμφανίσεις τους μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι πήρε τη νίκη με 4-2 , ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ενώ οι συντελεστές της ομάδας του Δ.Α.Α./Τ.ΕΛ. , σε ακόμη μια διοργάνωση ΄΄ έφθασαν στην πηγή χωρίς να πιούν νερό ΄΄.

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα όλων των τελικών των πρωταθλημάτων 8Χ8 μέχρι σήμερα:

2009 Α.Τ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ – Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  5-4

2010 Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Δ/ΝΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  4-3

2011 Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. 5-4

2012 Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. 4-2

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωτάθλημα 11 Χ 11 , που θα ξεκινήσει σύντομα.

Scroll to Top